/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

miercuri, 26 martie 2008

Rezolvare variante Geografia Romaniei

Am pus intr-o arhiva cateva dintre rezolvarile la Geografia Romaniei - subiectul 1. Daca exista greseli sau vreti sa trimiteti propriile rezolvari, nu ezitati sa postati la comentarii sau sa trimiteti un mail pe alina.pirtac@yahoo.com.

Rezolvari Geografia Romaniei


Pentru 49 dintre variantele rezolvate la Limba romana, subiectul 1, mergeti aici:

Rezolvari Variante Romana I

Pentru o parte dintre variantele la subiectul 2, Limba Romana:

Rezolvari Variante Romana II

Pentru variantele rezolvate la mate :

Rezolvari Variante Matematica

Pentru variantele la economie:

Rezolvari Variante Economie

Pentru rezolvari la informatica (intensiv C):

Rezolvari Variante Informatica

13 comentarii:

 1. nu se scrie creiaza , ci creeaza ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt perfect de acord cu tine. Insa ai putea sa imi spui unde am scris eu "creiaza" in loc de "creeaza"? In nici un caz in variantele la geografie pentru ca tocmai le-am verificat...

  RăspundețiȘtergere
 3. nu, nu in alea de la geografie.in alea de la romana.in primele 2 m-am uitat eu si exact asa scrie.ma bucur ca a mai sesizat cineva greseala.mai sunt cateva minore... dar nu am timp sa spun acum exact.altadata

  RăspundețiȘtergere
 4. Am rectificat, multumesc. Astept in continuare semnalarea greselilor.

  RăspundețiȘtergere
 5. eram asa happy ca am gasit si eu variante rezolvate la geogra... dar am fost dezamagit cand am gasit o greseala de la primul exercitiu care l am citit. la varianta 8 nu este Croatia, este Bosnia si Hertegovina... mai bine le corectez cu harta si manualu... mai sigur:)

  RăspundețiȘtergere
 6. Imi pare rau Silviu ca variantele mai contin si erori. Am modificat la varianta 8 si am mai adaugat cateva rezolvari. Daca mai gasiti greseli nu ezitati sa le semnalati.

  RăspundețiȘtergere
 7. cum pot sa download ez rezolvarile?

  RăspundețiȘtergere
 8. As dori sa te felicit pentru ca ai adaugat pe net aceste rezolvari. Chiar daca le`ai facut tu sau nu nu conteaza. Felicitari si merci in acelas timp. Bafta in continuare

  RăspundețiȘtergere
 9. Ma bucur mult k in sf am gasit rez la geografie....ai facut un bine tuturor celor kre dau la aceasta materie..chiar dak mai au unele greseli..bafta in contiunuare!!...mult succes pe viitor!!

  RăspundețiȘtergere
 10. buna!as vrea sa te intreb daca ai putea sa adaugi si variante la chimie organica rezolvate...pt k pe site-ul oficial...pe edu..nu sunt decat la anorganica:((....ms mult!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. dati fir`at`ai draq de nenorociti razolvarile de la chimia organica ca nici voi habar nu aveti sa le rezolvati.....macar da`ti`le sa le vada toti fraierii si de profesori mai ales....

  RăspundețiȘtergere
 12. d-le ministru al invatamantului...vreau sa va prezic ca...din punctul meu de vedere nu va vad avand o moarte prea usoara si lenta deoarece in curand o sa va ajunga blestemele elevilor care din cauza dvs si`au pierdut 4 ani din viata cand puteau face altceva....as fii curioas daca dvs ati stii sa rezolvati macar prima parte din fiecare varianta...dar ma indoiesc amarnic....imi pare rau pt dvs...sunteti cel mai mare dobitoc de care am auzit pana acum....tineti`o tot asa si sigur o sa va treziti cu geamurile sparte sau atacat pe strada...cand nici nu va asteptati...va asigur;) asa ca lasa copii sa copieze la bac csau schimba subiectele...asta`i calomie ...zau asa;)

  RăspundețiȘtergere
 13. ~iti multumesc muuult de tot Alina pt ceea ce ai facut pt noi!...Dumnezeu sa te rasplateasca!

  RăspundețiȘtergere

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate