/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

miercuri, 26 martie 2008

Cat timp invatati pentru Bac?

Am facut un sondaj pe site acum o saptamana cu titlul "Cat timp inveti pe zi pentru BAC?" si iata rezultatele obtinute:

Mai putin de o ora pe zi - 14%
Deloc - 19%
Intre 1-2 pe zi 32%
Mai mult de 3 ore 34%

La sondaj au raspuns 78 de persoane. Daca ar fi sa ne luam dupa cifre, rezultatul este imbucurator, se pare ca elevii de anul asta sunt constienti ca trebuie sa munceasca ceva mai mult pentru rezultate bune. Nu-mi ramane decat sa va urez spor la treaba si mult succes la scoala .

Sondajul de saptamana asta este legat de un subiect fierbinte, spaga la BAC. Fiind sub protectia anonimatului, sper sa raspundeti sincer la intrebarea:

"Aveti de gand sa dati spaga la BAC?"

12 comentarii:

 1. hm as da pentru franceza oral deoarece imi e frica tare pt nu au aparut subiectele la oral din pacate

  RăspundețiȘtergere
 2. Din proprie experienta iti zic ca probele orale nu sunt chiar de speriat. Exerseaza cu subiectele de anul trecut pentru probele orale si ai sa vezi ca nu vor fi asa diferite cele de anul asta. Spor la invatat!

  RăspundețiȘtergere
 3. da as da dar cui?si cat? si cand? si cum? dar ... de ce?

  RăspundețiȘtergere
 4. hmm..jenant sa platesti la bac..inseamna k liceul l'ai faqt degeaba..rusinik!!!!!celor care o s fak asta..pentru k stiu k sunt multi ..din pakte..bafta tuturor la bac!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. ce fel de rezolvari sunt astea?iti bati joc de noi? la rom nu am gasit decat o varianta iar la geogra nimic....chiar asa???
  rusine tie!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Imi pare rau, draga Anonim pentru frustrarile tale, insa parerea mea este ca tu faci parte dintre cei care vor da spaga la Bac( astepti totul mura in gura). Ce-ar fi sa imi trimiti rezolvarile proprii si apoi sa arunci cu noroi in ceea ce am postat aici- putin, mult, bun, rau, cum este...

  In legatura cu spaga pentru Bac, mie nu mi se pare firesc sa existe asa ceva, insa pot spune ca stiu multe persoane care deja au hotarat ca vor da bani ca sa ia note mari la examene. Este extrem de injust pentru cei care se chinuie si invatam, sa ia note mai mici decat cei care plaseaza un banut unde trebuie, insa asta e, traim in Romania.

  RăspundețiȘtergere
 7. pt bac invat cam 4 - 5 ore pe zi.mai putin la mate k subiectele sunt f grele si nu pre ma descurc.ast sa apara cartea cu raspunsuri dupa finalizarea definitiva a subiectelor

  RăspundețiȘtergere
 8. ...hai ma ,fiti seriosi..cui???nu s mai risca nici drq s ia bani..lucru kre e oriqm josnic..puneti mana p carte!!

  RăspundețiȘtergere
 9. dupa cum merge treaba tot mai multa lume o sa isi plateasca bacum si bine fac daca as avea de unde da l as cumpara la mate....asta este su7nt constienta ca nu pot mai mult si l as lua cu nota mare daca nu ar fi matematica...

  RăspundețiȘtergere
 10. da' ce mah, cinciu-i pt fraieri? pt handicapti? :))) te-oi pomeni ca vreti toti sa luati peste 9,50 la mate acuma....cat stii atata iei....soarta

  RăspundețiȘtergere
 11. bravo lor care dau spaga ..se descurca ;) sa stii ca nu toti oamenii is corecti ... cum crezi ca au facut bani astia bogati ? crezi ca au fost cinstiti ? sa fim serios :))) hotie ..spaga .. hai bafta la toti !

  RăspundețiȘtergere
 12. da as vrea ..la sport(am 43kg si chiar nu pot arunca 5 metri bila aia d 4kg.)

  RăspundețiȘtergere

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate