/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

marți, 1 iulie 2008

Au mai ramas numai doua probe la Bac 2008

Astazi a avut loc Proba obligatorie a profilului – proba D – proba scrisă. Maine, 2 iulie va avea loc o probă la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării – proba E – probă scrisă sau practică, iar poimaine , 3 iulie este ultima proba de BAC , constand in o probă la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării – proba F – probă scrisă sau practică.


Ar fi interesant sa imi spuneti cum s-a desfasut aceasta proba scrisa la liceul din orasul vostru. Vreau sa imi ziceti daca v-ati descurcat si daca v-au fost de folos rezolvarile publicate pe site, cat de grele au fost subiectele, si ce nota va asteptati sa primiti.

10 comentarii:

 1. Buna...la mine in liceu ...in calarasi...nu s-a putut copia...elevii au scris ce au stiut...majoritatea mai nimic...dar spera cu totii sa ia macar 5.
  Profesorii nu au lasat copii sa se inspire, sper si eu sa iau 5 ca toti ceilalti

  RăspundețiȘtergere
 2. dap, asa va instruieste pe toti sa spuneti hf bucurestiu e forta la copiat

  RăspundețiȘtergere
 3. salut la liceul meu in baia mare nu s-a putut misca nimic(cel putin in sala incare am fost eu) subiectele au fost mult pre grele deci speram cu totii la 5

  RăspundețiȘtergere
 4. Proba D am avut mate mt1. Greu. Nu s-a putut copia si nu s-a avut nici de la cine. Spun ca mai mult de trei sferturi din elevii din scoala mea nu o sa ia bacul la mate, inclusiv eu. speram toti la o minune care nu se va intampla pt ca guvernu asta vad ca duce lipsa de muncitori necalificat si ne-a ales pe noi. Doamne-ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 5. nu jtiu km sa va explik dar eu am facut TOT la mate MT2 park asa ii zice,dar sa nu va mai spon k era o traditie ptr mne sa raman in fiekre an la mate...;))

  RăspundețiȘtergere
 6. Nici in Bucuresti nu s-a copiat peste tot; n-am avut voie nici sa intoarcem capul...
  Am dat M2, n-a fost usor, dar am facut de 9,50...
  Bafta in continuare tuturor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am copiat de m-am rupt cu alea micsorate de la M1...super tare! La biologie vegetala si animala nu ai din alea in format mic si in word la sub 2 si 3? Hai sa traiesti!

  RăspundețiȘtergere
 8. unde pot gasi si eo reolzvarile la Managementul calitatii in prelucrarea lemnului?? ca nu gasesc pe nicaieri...pff

  RăspundețiȘtergere
 9. c pot sa spun...super greu...io am avut subiect mt1 m1, si 1 ora m-am uitat k prostu in foaie k nu a lasat sa miste nimik in timp c colegii mei din alte sali au kopiat pe rupte...as vrea si eu sa il cun pe geniu ala d a scos subiectele astea, k pe cele d anu' trecut le faceam in cls a 11-a q ochii inchisi...astea...asta e...

  RăspundețiȘtergere
 10. Subiectul II a fost banal , nu va mai plangeti , se putea face de 7 f ushor dak erai atent, cat despre copiat, nici l-a mine nu s-a putut asha bine dar mereu se gaseshte o cale. Iti faceai dracului fitzuici si cereai frumos voie la baie si gata.

  RăspundețiȘtergere

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate