/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

marți, 12 februarie 2008

Home

Fluturasi in stomac, emotii , incurajari, palme transpirate, nopti nedormite... intr-un cuvant BAC 2008. Ca sa treci mai usor peste toate acestea, in primul rand trebuie sa fii foarte bine informat in legatura cu fiecare aspect al acestui examen. De la lucruri importante, precum calendarul dupa care se desfasoara, subiectele de anul acesta si cele din anii trecuti, metodologie, curicula, pana la cele mai mici amanunte. Aici veti gasi toate aceste informatii( actualizate) si multe altele in legatura cu bacul de anul acesta.

In momentul de fata sunt disponibile subiectele atat la proba scrisa cat si la cea orala din anii trecuti, cat si rezolvari. Cele de anul acesta vor fi disponibile incepand cu data de 1 martie( pentru probele scrise) , iar pentru probele orale la sfarsitul lunii aprilie. Recomandat insa ar fi sa exersati pana atunci cu subiectele acestea, pentru a va forma anumite deprinderi si a va obisnui cu acest tip de examen.

Asadar, in 2008 vor exista 100 de variante de subiecte, la fel cum a fost si in anul anterior. Noutatea consta insa in faptul ca nu se va extrage o singura varianta, ci, se vor extrage n variante in functie de numarul n de parti din care e constituit examenul respectiv. Spre exemplu, la limba romana se vor extrage 3 variante; din prima se alege subiectul pentru partea I, din a doua subiectul pentru partea a doua si asa mai departe. In felul acesta se previne fraudarea examenului.


Un comentariu:

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate