/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

luni, 30 iunie 2008

Rezolvari Matematica MT1 subiectul 2

Am primit de la Andrei H. si rezolvarile variantelor de la Matematica MT1, subiectul 2. Desi sunt foarte micsorate, se vad destul de bine. Aveti aici linkul de unde sa le luati:

Rezolvari Matematica MT1 subiect 2 micsorate

Rezolvari geografie subiect 1 - integral format .pdf

Rezolvari geografie subiect 2 - integral format .pdf

Rezolvari Matematica MT1 subiect 3 format micsorat

Rezolvari Matematica MT1 subiect 1 micsorate

Rezolvari Matematica M2 subiect 2

Rezolvari Matematica M2 subiect 1

Rezolvari Matematica M2 subiect 1

Rezolvari Marketing si Mediu concurential

7 comentarii:

 1. pe bune daca va incurajez cu asa ceva!
  chiar e de tot rasu' sa copiezi la bac!
  una e sa vb 10 cuvinte cu un coleg, alta e sa scrii ca vita!
  imi place blogul, de fapt, imi place ideea, dar ultimul post aduce multe bile negre!
  si nu stiu cat e de legal,
  daca vor copia astia cu fitzuicile propuse de tine?
  crezi ca scapi?

  hai sa dam bacu noi insine, la naiba cu fitzuicile!

  RăspundețiȘtergere
 2. "crezi ca scapi?" :)) hai fi serios fiecare scrie ce vrea pe blogul sau este treba fiecaruia ce face mai departe cu raspunsurile.
  P.S. de ce nu ati pus si variante micsorate la MT2?

  RăspundețiȘtergere
 3. @emi : iti dau dreptate si imi asum bilele negre. Pe de alta parte, vina pentru ceea ce se intampla in cadrul bacalaureatului nu-mi apartine. Este vina profesorilor examinatori care inchid ochii in vreme ce elevii copie, si e si vina celor care fac acest lucru.

  Pe de alta parte, singurele rezolvari pe care le-am primit la M1 au fost in acest format micsorat. Dupa cum am precizat, nu sunt eu autoarea acestor subiecte, eu doar le public asa cum imi sunt date de catre elevi. Intamplator, s-a nimerit ca aceste rezolvari sa fie in format numai bun pentru facut fituici.

  Facand o paralela cu ce ai zis tu , "daca vor copia astia cu fitzuicile propuse de tine?
  crezi ca scapi?", amintesc de cazul de la un liceu din Bucuresti, unde s-au gasit vreo 59 de teze identice. Dupa parerea ta ar fi trebui sa fie acuzata editura care a scos rezolvarile? Sau poate ar trebui sa fie tras la raspundere xeroxul care a printat rezolvarile in format micsorat?

  RăspundețiȘtergere
 4. thanks. un post util pentru candidati.

  RăspundețiȘtergere
 5. BAGA TI REPEDE REZOLVARILE SI LA FINANTAREA AFACERIII SI PLANIFICARE OPERATIONALA CA NU STIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. imi aduc si eu aminte o faza de pe undeva din sighet, unde elevii au intrat cu cartie...
  +ca profii e la asistenta au primit catre 3000lei noi.

  laud incercarea ta (pe care nu a mai avut-o nimeni) de a veni in sprijinul celor care dau bacul anul asta. si micile scapari le pun pe seama legii compensatiei, pt ca undeva tot trebuie sa fie o supapa..

  2days left.
  bafta!

  RăspundețiȘtergere
 7. Arta vietii sta nu in cat de multe informatii acumulezi ci in cat de bine stii sa te descurci. Dezonorabil sau ilegal? poate, dar prefer "neortodox". La asemenea subiecte, asemenea solutii. Cine se crede in stare sa dea bacu singur, il felicit sincer (fara nici un pic de ironie) dar cine nu, il sprijin din toata inima. Suntem invatati ca nu putem face fata scolii fara meditatii si fara sprijin din exterior, asa ca astfel de metode chiar dau o anumita satisfactie personala daca reusesc. Probabil ca pana cand se va face bacu la un nivel acceptabil sau pana cand va fi prea greu pentru a mai spera sal treci vor exista astfel de metode neortodoxe. Vina nu este a unei persoane fiindca a copiat sau a inchis ochii ci a intregii constiinte nationale care permite prosteala asta din partea ministerului care ar trebui sa ocroteasca generatiile viitoare.

  RăspundețiȘtergere

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate