/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

sâmbătă, 8 martie 2014

Divorturi celebre in 2013

Antonia vicenzo

Se poate spune ca 2013 a fost si anul divorturilor celebre in Romania. Atat milionari romani, oameni politici, cat si vedete autohtone au decis sa puna punct, fie pe cale amiabila fie cu un scandal, casniciilor de mai multi ani.

La sfarsitul lui 2012 a venit vestea separarii dintre Teo Trandafir si Constantin Iosef, la numai sase luni de la nunta. Astfel ca la inceputul lui 2013 a venit stirea ca cei doi au purtat o discutie telefonica, iar ulterior a avut loc si divortul la notar

Un alt divort care a tinut prima pagina a ziarelor de scandal inca de la inceputul lui 2013 a fost cel dintre Andreea Marin si Stefan Banica Junior. Indiferent de motivele celor doi, casatoriti inca din 2006, semnele prevestitoare acestei separari au existat inca de anul trecut. Asadar, desi pareau ca vor imbatrani impreuna, Andreea Marin si Banica Junior au anuntat pe Facebook, in ianuarie anul trecut, ca pun punct casniciei de sapte ani. In mod surprinzator, dupa ce au facut anuntul, cei doi au plecat in vacanta cu fata lor, Violeta.

 Ce poate fi mai "romantic" de ziua indragostitilor decat o cerere de... divort. Magnatul -Dinu Patriciu i-a facut aceasta cerere sotiei sale, care i-a stat alaturi 20 de ani, convins fiind ca aceasta ii iubeste numai banii; si nu-s chiar putini la numar. La ultima numaratoare au iesit undeva la peste 190 milioane de euro. Daca divortul lui Patriciu a fost cu cantec, un alt milionar de top a ales calea amiabila pentru a pune capat casniciei. Ioan Niculae, cel mai bogat roman, cu o avere parca neatinsa de criza economica, de 1,1 miliarde de dolari a inceput procesul de divort de sotia sa, Domnita.

La jumatatea anului, fostul ministru al dezvoltarii regionale si al turismului, Elena Udrea a decis ca domnul Dorin Cocos nu mai e suficient de cocos pentru ea, asa ca a ales sa puna capat casniciei ce dura de zece ani. Divortul a fost legalizat discret, la notariat.

Desi pareau ca alcatuiesc cuplul perfect, frumoasa cantareata Antonia si Vicenzo Castellano, nepotul patronului de la Bamboo au hotarat sa isi incheie si ei casnicia. Gurile rele spun ca de vina ar fi fost programul incarcat al artistei si lipsa de ocupatie a lui Vicenzo, care doar cheltuia, dar nu aducea bani in casa. Cei doi au impreuna o fetita, Maya, in varsta de numai 5 anisori.

Tot in 2013 s-a incheiat si casnicia dintre celebra soprane Angela Gheorghiu si sotul ei, tenorul Roberto Alagna. Cei doi erau casatoriti inca din 1996 si au colaborat in plan profesional de nenumarate ori, interpretand impreuna cele mai celebre tragedii din muzica de opera, multe dintre eleavand ca tema centrala chiar dragostea: "Boema", "/*Traviata" si "Romeo si Julieta".

Asadar, un 2013 cu ghinion pentru multe cupluri...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate