/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

luni, 10 martie 2014

Ajutor pentru Rares


Nu e tristete mai mare pentru un parinte decat sa isi vada copilul bolnav, suferind. Ti se rupe sufletul cand il vezi cutremurat de febra, sub asaltul mucilor sau plangand pentru ca si-a prins degetelul in sertarul pe care tocmai l-a deschis pentru prima oara. Il iei in brate, il alinti, il pupacesti, ii spui vorbe dulci, il tratezi cu ceaiuri, remedii babesti sau medicamente si ii trece. Si iarasi ii revine zambetul acela de ingeras pe buze, zambetul ala care iti transforma si cea mai mizerabila zi intr-o zi memorabila, stralucitoare. Puiul tau e din nou bine si rasufli usurat si speri ca niciodata nimic rau nu ii se va mai intampla copilului pe care ai ajuns sa il iubesti mai mult decat orice pe lumea asta.

 Dar ce te faci cand toate remediile oferite pana atunci nu mai sunt de ajuns? Cand medicii ii pun copilului tau un diagnostic care face sa se infioare si cel mai curajos om? Un diagnostic necrutator, care suna asa de naprasnic, ca te face sa ti se infioare si carnea de pe tine?

 Rares, un baietel curajos si cuminte de numai 4 anisori a primit o asemenea veste trista: are limfom nonHodgkin, o forma de cancer al sangelui. In loc sa se joace cu masinutele, sa zburde vesel in iarba proaspat incoltita, Rares a suferit deja doua operatii si in prezent face chimioterapie. Vestea buna este insa ca sansele de vindecare pentru aceasta afectiune, in contiile unui tratament corect si rapid, sunt foarte mari. Vestea proasta este ca numai costul spitalizarii si al tratamentului pentru o perioada recomandata de tratament de 100 de zile la spitalul de oncologie Gustave Roussy Cancer Campus din Paris ajunge la 280.000 Euro. Documentatia medicala referitoare la boala lui rares poate fi gasita aici.

Asadar, Rares are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea zambi din nou, pentru a puteasa se joace din nou cu surioara lui cea mica si pentru a lua viata de la capat din postura de baietel sanatos, gata sa descopere toate lucrurile minunate care ne inconjoara.

Conturi unde puteti face donații:

PAYPAL: rtdumitrascu@gmail.com
 Banca ING, cont: RO54INGB0000999900856546 LEI / SWIFT INGBROBU
Titular de cont: RAZVAN DUMITRASCU
 Daca vreti sa luati legatura cu familia: - telefon :0740.018.7310740.018.731 si 0745.086.1380745.086.138 -
e-mail: rtdumitrascu@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate