/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

joi, 25 martie 2010

Se suspenda anul scolar?

Si anul acesta profesorii fac greva si le dau dreptate. Din pacate politicienilor nostri putin le pasa, asa ca dascalii au hotarat sa continue greva pana cand revendicarile lor nu le vor fi luate in seama.

La voi in scoala ce se intampla? Credeti ca se va amana bacalaureatul de anul acesta? Puteti lasa un comentariu sau puteti sa imi scrieti pe adresa baculro@yahoo.com

"Dispretul pe care il afiseaza guvernantii actuali este nemaiintalnit de cand suntem in aceasta activitate sindicala, din 1990 pana acum. Nu am intalnit, practic, un guvern atat de refractar invatamantului", a declarat Isvoranu, dupa negocierile cu ministrii Educatiei si Muncii.


Liderul sindical a avertizat ca, in perioada urmatoare, protestele vor fi din ce in ce mai puternice. Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, si ministrul Muncii, Mihai Seitan, s-au intalnit, joi, in jurul orei 11, la Palatul Victoria, cu reprezentantii sindicatelor din invatamant.

Peste 1.500 de sindicalisti ai celor patru federatii sindicale din invatamant au protestat in Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului. Sindicalistii au organizat, apoi, un mars pe Calea Victoriei, in fata sediului Ministerului Educatiei.

Intre timp, in unitatile scolare din tara, are loc dezbaterea noului proiect de Lege a educatiei nationale si nu se vor desfasura activitati didactice de predare.

Pe 22 aprilie, sindicalistii din invatamant au anuntat ca vor inceta activitatea si au amenintat ca, in cazul in care cererile lor nu vor fi luate in seama, vor declansa greva generala in prima decada a lunii iunie.

Din 22 martie, profesorii au hotarat sa nu mai treaca in catalog note si calificative.

Via

2 comentarii:

  1. Anul scolar 2009-2010 Va ingheta :O:O:O:Ointra si citeste articolul de la ministerul educatiei si tineretului http://unblogutil.blogspot.com/2010/04/se-suspenda-anul-scolar-2009-2010.html

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce s-au gandit si profii sa faca greva intr-o zi de joi???nu ar fi fost mai bine vineri ? eu stiu ca pt ei nu conteaza , da pt unii din noi da

    RăspundețiȘtergere

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate