/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

joi, 2 iulie 2009

Perle Bac 2009

Iata cateva dintre perlele de la Bacalaureatul de anul acesta. Enjoy!

Descrierea padurii este portretul ideal al femeii iubite. Aceasta are gura inghetata, precum strugurii inghetati, si cand o saruta pe buze, simte intre dinti cocoloase de gheata scoase din congelator.

„deznodământului Marei are un sfârşit destul de tragic...bătrânul Hubben a fost ucis de Bandi”

Mara lucra pentru a avea bani în ciorap şi viaţă frumoasă pentru Sida”

despre iubire : „acest sentiment, acest mecanizm, rămâne un mister... la care oamenii încă nu au descoperit întrerupătorul”

„Gheorghidiu are o discuţie în pipota (în loc de popotă) de ofiţeri, iar Ela era o studentă îndrăgită pe tot campusul” („Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” a lui Camil Petrescu. )

„Gheorghidiu recunoaşte că îi plăceau coacheşele şi se căsătoreşte cu Ela”, iar apoi „divorţează de Ela lăsându-i totul: îţi las casa, cu tot ce e în ea, amintiri... viaţa mea”

Ela şi Ştefan Gheorghediu „duceau o viaţă liniştită după filozofia lui Kant”, „dragostea a apărut între Ela şi Gheorghidiu înaintea celui de-al doilea război mondial” şi „Ela devine fiţoasă”.

Un licean o confundă pe Ela cu „Allan”, iar romanul ia o turnură neaşteptată: „Iubirea dintre Allan şi Ştefan Gheorghidiu între care intervine d-l G. ”


"Prin noapte, poetul a zarit sclipiciul de la pleoapele ei fardate"

"Iubirea asta vine de aiurea, te trasneste de mori si te duci urgent pe lumea ailalta, cu tot cu ea".

"Poetului i s-a facut frig de atata dragoste si s-a culcat"

"Toamna este rece si licuricii au facut spume verzui de frig pana cand a suras iubita poetului".

"Livada a adormit si s-a incins de prea mult somn".

Iata si cateva perle de bac deja clasice din anii trecuti :

Inima este cel mai important organ genital al omului.

La a-2-a parte a subiectul cerinta este compunerea unei scrisori catre o persoana imaginara pe nume Paula.Un elev raspunde(in scris):"Eu nu mai scriu scrisori pt k am internet... si pe Paula nici nu o cunosc!"

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Haiducii din doine, balade si idile erau liberi si fericiti ca pasarile, animalele si pestii care zburda prin codri. De cum venea primavara, haiducii cei harnici plecau in padure. Acolo ei cintau suflind din frunza si lasindu-i pe boieri cu buza umflata.

Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decit in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina bulgara, amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe.

In secolul al XV-lea, limba vorbita de popor era considerata vulgara si n-o vorbea nimeni.

5 comentarii:

 1. sa va spun si eu o perla pe care am auzit-o.... "leoaica tanara, iubita este un roman cu limbaj sexual" ..... asta se intampla la examenul oral in gherla

  RăspundețiȘtergere
 2. si eu am auzit ceva foarte dragutz...oral romana bucuresti...revista lui titu maiorescu se numeste pasteluri

  RăspundețiȘtergere
 3. "Prietenii lui Harapi Albi erau inalti de ajungeau pana la soare si luna, iar apoi se faceau la loc mai mici si vorbeau cu tovarasul lor care statea la sol".

  RăspundețiȘtergere
 4. prea multi cretiti in romania asta :)) si mai zici de ce se se gaseste un loc de munca greu...cu asa specii kre nu sunt in stare nici sa povesteasca harap alb...

  RăspundețiȘtergere
 5. multi prosti are romania asta....nu miam imaginat vreodata k prostia este chiar asa mare.....o naua descoperire...:D

  RăspundețiȘtergere

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate