/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

marți, 23 iunie 2009

Bacalaureat 2009 : prima proba orala

220.000 de absolventi de liceu din toata tara traiesc zilele astea mari emotii, caci saptamana asta se desfasoara probele orale la BAC, iar saptamana viitoare cele scrise.

In mod inedit, anul asta Ministerul Educatiei s-a gandit sa infiinteze o lnie verde special pentru Bacalaureat. Asadar, daca aveti nemultumiri legate de modul de desfasurare a probelor de Bacalaureat, puteti suna gratuit(atat de pe fix cat si de pe mobil) 0800.80.11.00, linia verde deschisa de Minister special pentru aceasta sesiune.

La voi in liceu cum s-a desfasurat aceasta prima proba? Profesorii sunt obiectivi, intelegatori sau severi? Sunt curioasa cum se desfasoara Bacalaureatul in orasul vostru, asa ca va invit sa comentati despre cum s-a desfasurat aceasta prima proba in liceul vostru. Astept raspunsurile voastre sub forma de comentarii la acest post sau puteti sa imi trimiteti mail la baculro@yahoo.com .

Mult succes in continuare!

Un comentariu:

  1. am si eu o intrebare: in mod normal, elevii trebuie sa stranga bani pentru apa sau mai stiu eu ce, pentru supraveghetori? daca stie cineva, astept un raspuns. ms

    RăspundețiȘtergere

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate