/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

vineri, 24 octombrie 2008

Noul site bacul.ro

Deoarece am prins "microbul" bacului, scriind nu mai putin de 112 articole despre Bacalaureat 2008, am hotarat sa imi cumpar un domeniu pe care sa continuu sa scriu si despre Bacalaureat 2009. Aceasta initiativa a venit si datorita faptului ca am primit numeroase mailuri de multumiri de la cei pe care i-am ajutat in perioada Bacului 2008, astfel incat pentru anul acesta imi propun acelasi lucru : ca sa fiti cat mai bine informati in legatura cu noua sesiune de Bacalaureat si fie ca toti cei care imi cititi blogul sa luati numai note mari la toate probele

Asadar, pe noul site, bacul.ro, veti gasi cele mai noi informatii in legatura cu Bacul 2009 : programele la toate disciplinele, calendarul Bacalaureat 2009, metodologia, subiectele de anul trecut, cele mai calde nouati si, bineinteles, la timpul potrivit - adica prin martie - veti gasi subiectele, iar dupa aceea voi publica si rezolvarile la aproape toate materiile, dupa cum v-am obisnuit. Asadar, pentru fresh news despre Bac 2009, nu ezitati sa intrati pe bacul.ro .

2 comentarii:

  1. bun ajutor pentru cei de anul viitor. nu uitati sa ii anuntati din timp....si sa le oferiti all the "goodies" they need ca sa treaca cu bine de pragul acesta. Bafta!

    RăspundețiȘtergere

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate