/* Label Cloud Styles ----------------------------------------------- */
Google

joi, 10 aprilie 2008

La cate obiecte faceti pregatire(pentru BAC)?

Astazi s-a incheiat sondajul "La cate obiecte faceti pregatire?" si iata rezultatele:

90 de elevi(32%) , adica marea majoritate fac pregatire la 3 sau mai multe obiecte
69 elevi(24%) nu fac pregatire la nici un obiect
67 elevi(23%) fac pregatire la 2 materii
54 de elevi(19%) fac pregatire la un singur obiect

Sondajul a fost efectuat pe un esantion de 280 elevi care timp de o saptamana au putut sa voteze, o singura data.

Asadar, frica de BAC este destul de mare, dat fiind faptul ca majoritatea dintre voi, cei care ati raspuns la sondaj, va pregatiti in particular la cel putin 3 obiecte.
Pe locul doi, cu 69 de voturi se situeaza cei care nu fac pregatire la nici un obiect, si sunt increzatori in fortele proprii.
La distanta mica se situeaza cei care fac pregatire la un obiect, respectiv doua.

4 comentarii:

  1. la niciuna! si nici nu dau spaga !!! dar de ce am cap pe umeri , nu sa invat singura ... adik pana akum cativa ani s-a putut si fara pregatire... akuma nu! ne-am modernizat! adevarul e ca la probele orale la romana e putin cam aiurea , dar v-om supravietui! sincer, si eu as vrea sa il vad pe ministrul Adomnitei rezolvand cate o varianta completa la romana, mate bio si engleza!!!! k se crede destept!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim,poate ar fi cazul sa te apuci de pregatire...nu ti se pare ca se scrie..."vom"? ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. deci e normal in romania k elevii de clasa a 12 a sa fc pregatire la toate materiile...pentru k in tara noastra profesorii nu au auzit de ore fc integral...nici nu vin de multe ori sau nu fc nimic din materie la clasa doar pentru k elevii sa vina la ei la pregatire...ma scuzatzi..domnule ministru al educatiei...dar invatamantul se duce de rapa cu dvs...de ce??din kuza k sunteti incompetent de aia...yo sunt un elev amarat de cls a 11 a...dar cik fc economie la clasa...profu nici nu vine..nu am o situatie materiala prea buna dar vreau sa ajung la ase....imi trebuie economie....si trebiue sa fc pregatire pt k dvs domnule primministru nu sunteti in stare sa aduceti in romania in scolile din romania,niste profesori competenti....rusine sa va fie!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Sunteti vizitatorul cu numarul: Free Blog CounterKindermann
Referate